Harold Camping, celebrul predicator american care a anuntat in mod eronat sfarsitul lumii pe 21 mai, vine cu o noua teorie.

Camping sustine ca nu a calculat gresit si de fapt 21 mai a reprezentat Ziua Judecatii, cand Dumnezeu a hotarat pe cine sa salveze.

Acesta are si o veste proasta pentru cei care nu s-au cait, spunand ca, in afara celor alesi de Dumnezeu, pentru a fi ridicati la cer, toata lumea va fi distrusa pe 21 octombrie, scrie metro.co.uk.


Prima predictie a lui Camping spunea ca bunii crestini au fost ridicati la cer, pe 21 mai, incepand cu ora locala 18.00, si cei care nu vor fi in masura sa treaca prin portile Raiului in acea zi, vor trai in infern pe pamant pana la 21 octombrie, cand Dumnezeu va sfarsi cu acesta pentru totdeauna, distrugand fiecare fiinta si fiecare lucru.


Camping a calculat momentul exact al Inaltarii plecand de la Potop, cu 4990 de ani inainte de nasterea lui Iisus, adaugand mai intai 7000 de ani pentru ca in Biblie "Dumnezeu ne aminteste ca o zi este ca o mie de ani" si apoi scazand un an din cauza diferentei de calendar dintre Vechiul si Noul Testament. El a ajuns astfel la anul 2011.

Cu cat ne apropiem de anul 2012, teoriile privind sfarisul lumii continua sa apara si desi cea mai populara profetie este cea a mayasilor, exista si altele destul de ciudate. Oamenii de stiinta resping complet ideea unui eveniment de genul “End of the World” si sustin ca teoreticienii conspiratiei nu fac altceva decat sa dezinformeze lumea si sa produca panica.

Citeste aici cinci dintre cele mai bizare teorii cu privire la anul 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.