Britanici sunt furiosi pe succesul unui roman la "Britain's got talent". Vezi cu ce talent a participat acesta la concurs.

Originar din Romania, Razy Gogonea, in varsta de 28 ani, s-a mutat in Manchester in urma cu doi ani pentru a locui cu partenera lui.

Cea mai mare pasiune a sa este dansul, mai exact breakdance, pasiune pe care marturiseste ca nu i-o poate lua nimeni. Razy nu face insa doar breakdance, ci il imita pe Matrix, iar asta fara ajutorul efectelor speciale! Razy s-a hotarat sa se prezinte la emisiunea britanica pentru a-si arata talentul, dar si pentru prietena lui.

Juriul si audienta au fost impresionati de prestatia romanului, astfel ca acesta merge mai departe in concurs si ar putea ajunge in finala, potrivit The Sun.

  • "Este un somer roman si cu asta ai spus totul"

Romanul s-a lovit insa si de criticile mai multor englezi, nemultumiti de faptul ca i s-a permis sa participe la concurs. Cititorii presei britanice comenteaza ca romanul nu are ce cauta in "show-ul lor"."Cand s-a transformat aceasta emisiune in"Romanii au talent?", se intreaba un cititor, in timp ce altii il insulta: "E un somer roman si cu asta ai spus totul", "Gaseste-ti o slujba, ratat lenes!".

Vezi aici prestatia romanului la "Brtain's Got Talent"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.