La 55 de ani, o femeie din SUA se poate mandri cu infatisarea ei vesnic tanara si foarte naturala.

Cindy Jackson este o femeie frumoasa, dar nu s-a nascut cu aceasta infatisare care ia ochii oricui. Ea si-a cumparat aceasta infatisare.
Americanca de origine londoneza a investit in operatiile estetice aproximativ 100.000 de dolari, scrie ABC News.

Ea s-a injectat cu Botox, a avut 5 proceduri de lifting facial si liposuctii, iar ochii ei au fost operati de doua ori.

In total, frumoasa Cindy, a suferit 52 de interventii estetice, un nou record mondial pentru cele mai multe operatii de acest gen la un om.

“Nu mi-am facut scop sa ating un record mondial, nu am fost niciodata ambitioasa, doar am avut multe de facut”, a spus femeia.

Intrebata de ce a recurs la operatii, aceasta a raspuns ca “Pentru mine, ca sa arat mai bine. Pentru mine, cel mai bun rezultat este sa arat natural. Nu as vrea ca cineva sa se opreasca, sa se uite insistent si sa spuna ca sunt operata. Nu vreau sa arat ca si cum as avea operatii.”

  • “Era ca si cum ma aflam in corpul gresit”

Jackson, 55 ani, a crescut intr-un oras mic din statul Ohio, cu un tata abuziv si cu o stima de sine scazuta.

Ea isi aminteste un comentariul al cuiva atunci cand era tanara: “Un tip mi-a zis, atunci cand aveam 14 ani ca atunci cand zambesc, nasul aproape ca imi atinge barbia”.

Cand tatal ei a murit, el i-a lasat bani, si atunci si-a inceput transformarea.

Ea a spus ca avut mare grija si ca a pornit incetisor, dar ca ea isi doreste sa arate bine si sa fie tanara.

“Simt ca un spirit tanar si nu vreau ca imaginea din oglinda sa fie diferita. Simt ca aceasta sunt eu si ca asa ar trebui sa arat.”, a declarat femeia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.