O femeie din Anglia este in stare de orice pentru ca fiica ei, in varsta de doar 8 ani, sa devina vedeta!

Ca orice fetita de varsta ei, lui Britney Campbell ii place sa danseze, este atrasa de moda si se joaca cu fardurile mamei sale.

Mama acesteia, de profesie cosmeticiana, i-a pregatit insa fetitei un regim drastic: injectii cu Botox, o data la trei luni, si epilare cu ceara, toate acestea pentru ca in curand Britney sa devina un star, potrivit The Sun.

Kery Campbell are 34 de ani, locuieste in Birmintgham si isi creste fetita singura. Aceasta spune ca tratamentele ii vor asigura fiicei sale un viitor stralucit: "Stiu ca intr-o zi va ajunge actrita, cantareata sau model, iar tratamentele pe care i le aplic ii vor asigura o fata tanara pentru multa vreme".

Influentata de mama ei, fetita se declara incantata de stilul de viata impus: "Prietenii ma considera cool si vor sa fie ca mine. Ma uit in fiecare seara in oglinda dupa riduri si cand mai vad cateva mama imi face injectii. Mai vreau sa-mi pun si silicoane si sa-mi aranjez nasul".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.