Martha Louise a Norvegiei a declarat intr-un interviu ca poate stabili conexiuni cu spiritele persoanelor decedate si intentioneaza sa-si perfectioneze abilitatile.
Martha Louise, in varsta de 38 de ani, a dezvaluit presei saptamana trecuta "abilitatea sa de a stabili relatii supranaturale cu spiritele de dincolo", intr-un interviu pentru cotidianul Aftenbladet.no. "Nu este greu sa contactezi mortii, cum nu este greu sa intri in legatura cu ingerii. Putem stabili acest contact tot timpul, oricand doresc asta", a declarat acesta, potrivit digitaljournal.

Printesa s-a inscris deja impreuna cu o colega la cursuri de specialitate in cadrul Societatii Misionare Norvegiene, pentru a-si imbunatati capacitatile supranaturale, pentru a-si facilita contactul cu ingerii. Desi liderii religiosi au rugat-o pe printesa sa renunte la ideea de la vorbi cu persoanele decedate, deoarece aceste practici sunt impotriva doctrinei crestine, aceasta nu are de gand sa dea inapoi.

Potrivit aceleiasi publicatii norvegiene, Kjetil Aano, secretarul general al SMN a declarat ca nu "accepta ca acest contact cu persoanele trecute in nefiinta sa fie facut in conjunctura cursurilor oferite de organizatia sa".

Se pare ca nici Erling Pettersen, pastorul din Stavanger, orasul de resedinta al printesei nu a fost de acord cu decizia Marthei. "Aceasta contactare a mortii poate conduce la un tip foarte nesanatos de religiozitate", a declarat aceasta pentru Diario Las Américas.com. Si capul Diocezei Tunsberg a Bisericii Norvegiene, Laila Riksaasen Dahl, a declarat televiziunii publice NRK ca: "Mortii ii apartin lui Dumnezeu si ar trebui sa se odihneasca in pace, iar sa incerci sa schimbi acest echilibru, poate declansa forte ascunse"

Statusul sau de crestin si printesa, fiica cea mai mare a Regelui Harald si a Reginei Sonja si sora a Printului incoronat Haakon, nu a impiedicat-o sa provoace inca odata prin atitudinea total netraditionalista, cu care a obisnuit Norvegia. Potrivit spiegel.de, declaratiile Marthei Louise au reaprins controversa pe care aceasta a inceput-o acum trei ani de zile, cand printesa s-a lovit de criticile colective ale norvegienilor, dupa ce a propus infiintarea unui centru de educatie alternativa, promitandu-le celor doritori sa-i invete cum sa contacteze ingerii si sa "realizeze miracole in propriile vieti".

Citeste si:
OMS cere țărilor dezvoltate să aloce bani pentru combaterea COVID-19
OMS cere țărilor dezvoltate...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.