O romanca a fost omorata si un barbat se afla in stare critica, dupa ce o masina de curatat nisipul a trecut peste ei pe o plaja din din Palaio Faliro, o suburbie din sudul Atenei.

Romanca in varsta de aproximativ 30 de ani a fost omorata, iar un barbat cam de aceeasi varsta se afla vineri intr-o conditie critica, dupa ce personalul care curata plaja a trecut cu masina peste ei, relateaza Kathimerini.

Incidentul s-a petrecut vineri dimineata, in jurul orei locale 4.00, potrivit politiei, informeaza NewsIn. Cuplul dormea pe plaja, iar soferul utilajului de curatat nisipul a crezut ca erau doar niste haine lasate pe nisip.

Desi avea farurile aprinse, operatorul utilajului nu si-a dat seama ca era vorba despre doua persoane invelite in saci de dormit. Cuplul de romani avea obiceiul sa doarma pe plaja cam de o luna, spune politia. Femeia a fost dusa la spitalul general Nikaia, unde doctorii au constatat decesul. Barbatul a fost transportat la spitalul local Erythros Stavros si se afla vineri seara intr-o conditie critica. Conducatorul utilajului a fost arestat sub acuzatia de omor din culpa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.