Un cuplu din Coreea de Sud si-a neglijat copilul in varsta de 3 luni, lasandu-l sa moara de foame, ocupandu-se de cresterea unei fetite virtuale de pe o platforma de jocuri online.
Potrivit tgdaily.com, copilul era frecvent lasat singur acasa, in timp ce parintii sai isi petreceau timpul in internet-cafe-uri pentru a-si hrani dependenta de jocuri virtuale. Uneori copilul era lasat nesupravegheat si cate 12 ore.

Intr-o noapte, dupa un "festin online", tatal, in varsta de 41 de ani si mama, 25 de ani, care s-au cunoscut pe chat in urma cu 2 ani, s-au intors acasa si si-au gasit copilul natural decedat. In urma autopsiei s-a descoperit ca acesta murise de foame. Acestia au declarat, spre stupoarea autoritatilor coreene ca sunt parinti buni, deoarece au grija de o fetita de pe platforma de jocuri MMORPG, pe care o hranesc cu lapte praf si o leagana cand plange.

In viata reala, cei doi parinti nu au niciunul joburi si locuiesc in casa bunicii bebelusului decedat, care la randu-i a negligat plansetele copilului si nu a intervenit la timp pentru a-l salva.

Potrivit abcnews.go.com, Coreea este faimoasa pentru dependenta de jocuri online, aceasta tara avand o adevarata industrie a consilierii si identificarii problemelor de acest gen in randul populatiei. Potrivit specialistilor, aceasta boala este similaraa dependentei de cocaina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.