Un turist care s-a ratacit intr-o zona montana din Noua Zeenlanda a fost salvat dupa ce a trimis un mesaj familiei sale din Grecia.
Marios Symeonidis vizita muntele Ruapehu, unde se afla cea mai mare zona turistica montana din Noua Zeenlanda. Desi era insotit de un prieten s-a ratacit in timp ce fotografia peisajul, informeaza www.stuff.co.nz.

Potrivit Reuters, barbatul in varsta de 30 de ani nu era echipat corespunzator pentru a petrece noaptea in padure si era imbracat subtire. Acesta a trimis un sms familiei sale pentru a le transmite ca s-a ratacit. Acestia au transmis mai departe informatia catre politia din Noua Zeenlanda cu ajutorul serviciului de urgenta din Grecia.

Patru echipe s-au mobilizat pentru a-l salva pe Symeonidis, care si-a petrecut noaptea in zapada in munti si a fost salvat de dimineata de catre echipa de salvare. Starea barbatului era stabila, insa era infometat. Tanarul a avut totusi noroc de o noapte cu temperaturi mai ridicate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.