Desi multi specialisti sunt de parere ca telefoanele mobile creeaza tumori, potrivit unei noi teorii folosirea unui mobil ne protejeaza de Alzheimer.
Oamenii de stiinta ai Universitatii din California de Sud sustin ca telefoanele mobile ne pot proteja de boala Alzheimer. Evident, experimentele necesare ajungerii la aceasta concluzie s-au facut pe soricei. Inofensivele animale au fost expuse la o cantitate de radiatii electromagnetice egala cu cea emisa de telefoanele mobile, scrie go4it.

Soriceii expusi la radiatii de la inceput nu au fost deloc afectati de incercarea cercetatorilor de a le altera memoria. Cei supusi mai tarziu la radiatii, dupa inceperea alterarii memoriei, au scapat de efectele nocive. Daca acelasi lucru ar fi transpus la oamenii, asta ar insemna ca maladia de care sufera in prezent peste 35 de milioane de oameni ar putea fi tratata cu radiatii electromagnetice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.