'Inchide ochii si gandeste-te la ceva frumos!'. Acesta e primul lucru pe care ar trebui sa-l facem cand ne simtim inconjurati de probleme, dar mai este si filozofia proiectului Daydreamers.
Proiectul DAYDREAMERS a fost initiat in septembrie anul acesta de catre Alexandra Sandu, care isi doreste sa imortalizeze clipe de fericire. Oamenii pe care Alexandra ii alege sa apara in fotografiile sale sunt rugati sa inchida ochii si sa se gandeasca la ceva frumos, care i-ar face cu adevarat fericiti. Scopul acestei initiative este sa ne amintim ca viata este frumoasa si ca intotdeauna vom avea la ce visa.

Alexandra doreste sa stranga 1000 de "daydreamers" care sa fie fotografiati, astfel ca proiectul este in plina actiune, in studioul foto al tinerei artiste din Bucuresti.

Daca vreti sa fiti o particica din acest vis colectiv, un daydreamer, ii puteti scrie si sa participati la realizarea proiectului. In plus, puteti fi alaturi de Tudor Chirila, care s-a lasat si el fotografiat pentru o lume mai buna.

Click aici pentru galeria foto (via alexunu.ro)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.