Barbatilor le plac femeile cu sanii mari, se spune. Insa ne vine greu sa credem ca reprezentantii sexului tare ar avea curajul sa se apropie de dotarile naturale ale Normei Stitz, detinatoarea celui mai impunator bust din lume, inregistrat recent de Guiness Book.
Tanara in varsta de 30 de ani povesteste amuzata ca barbatii nu mai au puterea sa vorbeasca, atunci cand dau cu ochii de ea, fiind prea ocupati sa ii privesca sanii enormi, ce ajung sa cantareasca aproape 20 de kilograme. Mai mult, potrivit "The Sun", sunt putini domnii care au, cu adevarat, curaj sa ajunga in patul Normei, tocmai din cauza dotarilor sale XXL. Norma se plange ca nu reuseste sa aiba o relatie stabila, pentru ca barbatii o vor doar ca pe un trofeu.

Si desi sanii ar putea parea o corvoada, tanara spune ca nu are de gand sa ii micsoreze, printr-o interventie chirurgicala. "Cand ma intreaba cineva daca m-am gandit sa ma operez, le spun ca nu sunt nebuna. Imi iubesc sanii si gratie lor duc o viata minunata. Am avut oferte generoase din partea unor emisiuni tv din intreaga lume, cu totii cerandu-mi sa vin sa le arat cat de bine sunt dotata", declara femeia cu cei mai mari sani din lume, potrivit "The Sun".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.