Tom s-a horatat sa-l lase in pace pe Jerry, s-a mutat in China, a adoptat doi catelusi si-acum ii invata sa prinda soareci. Nu, nu este continuarea desenului animat "Tom si Jerry", ci o poveste cat se poate de reala, cu o pisica si cativa soricei.
Felina, pe numele sau Tom, hraneste catelusii si ii spala cu limba, relateaza "Yaxin Network", preluat de "Ananova". Stapana pisicii, doamna Shen, care locuieste in Urumchi, a declarat ca mama patrupedelor, Mao Mao, a murit in urma cu o luna de zile, cand au venit puii pe lume. Mai mult decat atat, femeia a sperat ca Tom ar putea avea grija de catelusi, intrucat avea trei pisicute si fusese prietena apropiata cu Mao Mao.
"N-am indraznit de la inceput sa punem catelusii in cosuletul lui Tom, ci doar pe langa el. In mod neasteptat, catelusii s-au tarat pana la Tom si au inceput sa se bata pentru laptele ei cu pisicutele", a adaugat doamna Shen.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.