Curajosul fotograf italian Iago Corazza s-a aventurat pana in Papua Noua Guinee, unde a facut fotografii cu fascinantii locuitori care inca mai traiesc ca in epoca de piatra.

El a vrut sa vada daca in aceasta zona mai exista canibali si curiozitatea sa a fost satisfacuta, Corazza marturisind ca a intalnit acolo oameni care stiu ce gust are carnea de om, relateaza "Bild", in editia de luni.

Experienta traita de fotograful italian este descrisa in cartea "Ultimii papuasi", redactata de Corazza in colaborare cu antropologul Olga Ammann, precizeaza portalul digitaljournal.com.

"Am gasit oameni aici care pot descrie gustul de carne umana", a marturisit fotograful. Detaliile privind gustul carnii umane au fost oferite de antropologul Olga Ammann care citeaza, in cartea sa, persoanele care au mancat alt om. Dupa cum o demonstreaza declaratiile canibalilor, acestia au ajuns deja sa aiba gusturi precise in materie de carne de om.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.