Să gătești paste poate fi un lucru considerat de oamenii din jur destul de simplu, însă adevărul este că e destul de complicat din cauza faptului că pot exista greșeli care să distrugă întreaga rețetă. Probabil ai observat că pastele pe care le gătești acasă nu au același gust ca cele de la restaurant, însă noi astăzi o să îți arătăm cum să le faci mai bune decât la terasa ta preferată doar prin evitarea anumitor greșeli.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Martie 2021 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.