1. Nu pune ulei în apa în care fierb pastele!
1/3
Dacă te numeri printre oamenii care pun ulei în apa în care fierb pastele, atunci trebuie să știi că acest lucru nu are niciun beneficiu asupra preparatului tău. Specialiștii spun că uleiul nu influențează cu nimic fierberea pastelor și că adăugarea lui în apa în care fierb acestea este inutilă.
2. Nu folosi un recipient mic!
2/3
Un recipient prea mic în care să fierbi pastele poate să îți aducă probleme în pregătirea cinei. Pentru ca acestea să nu se lipească, încearcă să folosești un vas cât mai mare pentru fierberea lor.
3. Nu arunca apa în care au fiert pastele!
3/3
După ce pastele au fiert, foarte mulți oameni aruncă apa pentru că nu li se mai pare folositoare. Adevărul este că în prepararea sosului, apa în care au fiert pastele joacă un rol foarte important. Data viitoare folosește-o și îți garantez că nu o să îți pară rău.
Să gătești paste poate fi un lucru considerat de oamenii din jur destul de simplu, însă adevărul este că e destul de complicat din cauza faptului că pot exista greșeli care să distrugă întreaga rețetă. Probabil ai observat că pastele pe care le gătești acasă nu au același gust ca cele de la restaurant, însă noi astăzi o să îți arătăm cum să le faci mai bune decât la terasa ta preferată doar prin evitarea anumitor greșeli.