Vocea este unul dintre elementele cele mai importante atunci când vine vorba despre imaginea unei persoane. Aceasta poate dezvălui trăsături precum felul tău de a fi, timiditatea de care dai dovadă, sensibilitatea și multe altele.

În ultima perioadă, majoritatea persoanelor se confruntă cu anxietate socială, iar prin vocea lor exprima dorința de a fi lăsați singuri. Deși nu este neapărat corect din punct de vedere moral, vocea afectează felul în care te privesc oamenii. O voce slabă va simboliza mereu emoțiile unei persoane, pe când o voce puternică va inspira siguranță și încredere în propriile forțe, scrie dictie.ro.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Octombrie 2020 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.