In sezonul rece cu totii incercam sa ne stimulam sistemul imunitar si sa evitam pe cat posibil o raceala puternica care sa ne dea peste cap. In ciuda masurilor de precautie pe care le luam (ne spalam mereu pe maini, incercam sa pastram distanta fata de oamenii raciti, consumam ceaiuri, etc), este inevitabil sa nu racim in anotimpul geros. Ce trebuie sa facem in aceasta situatie?

"Fructele si legumele sunt cele mai indicate alimente pe care le putem manca, intrucat sunt bogate in vitamine si minerale care intaresc sitemul imunitar si au capacitatea de a reduce durata unei raceli", sustine Torey Armul, purtatorul de cuvant al Academiei de Nutritie si Dietetica.

Iata ce alimente ne indeamna nutritionistii sa consumam.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.