Sunt trei personaje fascinante pe care, dacă le prinzi la o discuție pe teme gastronomice, le vei observa cum mina ochilor li se ridică, iar tonul vocii se coboară, devenind din ce în ce mai serioși. Tocmai această calitate, strâns legată cu multă muncă și perseverență, i-a adus în postura de astăzi, când sunt cei mai celebri bucătari din România. Și show-urile la care au luat parte i-au propulsat înspre acest titlu. Lumea îi cunoaște în special datorită emisiunii „Chefi la cuțite”, unde conduc echipe și, în final, dirijează soarta oamenilor. Dar nu de pe azi pe mâine au ajuns aici, iar ușa spre bucătărie nu a fost deloc ușor de deschis. Cheia a fost efortul pe care l-au depus pentru a fi mai buni.



Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.