Sunt trei personaje fascinante pe care, dacă le prinzi la o discuție pe teme gastronomice, le vei observa cum mina ochilor li se ridică, iar tonul vocii se coboară, devenind din ce în ce mai serioși. Tocmai această calitate, strâns legată cu multă muncă și perseverență, i-a adus în postura de astăzi, când sunt cei mai celebri bucătari din România. Și show-urile la care au luat parte i-au propulsat înspre acest titlu. Lumea îi cunoaște în special datorită emisiunii „Chefi la cuțite”, unde conduc echipe și, în final, dirijează soarta oamenilor. Dar nu de pe azi pe mâine au ajuns aici, iar ușa spre bucătărie nu a fost deloc ușor de deschis. Cheia a fost efortul pe care l-au depus pentru a fi mai buni.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.