Unii oameni de știință recomandă să ai 3 mese și 3 gustări pe zi, iar alții recomandă să nu mănânci mai deloc. Postul este una dintre cele mai vechi practici din istoria omenirii. De exemplu, utilizarea terapeutică a postului datează cel puțin din secolul al V-lea î.Hr. , când medicul grec Hipocrate îl recomanda pacienților care prezentau anumite simptome de boli.

Există multe diete care promovează abținerea de la a mânca și a bea orice altceva decât apă pentru o anumită perioadă de timp.

Bright Side îți prezintă ce schimbări pot avea loc în organismul tău dacă vei ține post timp de 3 zile.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Martie 2022 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.