Există o vorbă din bătrâni “Sănătate, că-i mai bună decât toate!” și oricât de mult am nega acest lucru în tinerețe, după o vârstă s-ar putea să ne dorim doar să fim sănătoși și nimic mai mult. Alimentația joacă un rol important în viețile fiecăruia dintre noi, iar specialiștii recomandă ca după vârsta de 30 de ani să elimini anumite alimente din meniul tău zilnic. Întreaga listă a fost publicată de cei de la starinsider.ro, iar mulți au fost uimiți să afle cât de mult le dăunează produsele lor preferate.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.