În fiecare lună femeile au parte de câteva zile care le dau întreg organismul peste cap: menstruația. Pentru unele dintre noi aceasta vine la pachet cu dureri insuportabile, stări de greață și senzație de leșin, care nu se diminuează nici cu cele mai puternice pastile. De curând am descoperit câteva „trucuri” care mă ajută să mă pun pe picioare atunci când mă aflu în această perioadă dificilă și am decis să le împărtășesc cu voi pentru a vă sări în ajutor!


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Februarie 2021 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.