Ziua Internationala a Berii se sarbatoreste pe 3 august. Cu aceasta ocazie era de asteptat sa gandim un articol special pentru a aduce in atentie una dintre cele mai vechi bauturi produse si raspandite la nivel global. Cu diverse curiozitati ciudate despre aceasta licoare sau intrebuintari in casa, berea mai are si alte calitati practice. Berea se poate adauga si in bucatarie ca ingredient principal sau secundar in diverse preparate carora le va da un gust interesant.

Daca vrei sa celebrezi Ziua Internationala a Berii altfel, credem ca ar fi o idee sa renunti la vin - cea mai folosita bautura in bucatarie - si sa alegi sa folosesti berea in diverse meniuri pentru marinat, sosuri sau tocanite, ba chiar si prajituri. Iti lasam cateva propuneri in prezentarea de mai jos pentru cateva dintre cele mai populare tipuri de bere si sfaturi despre cum sa le utilizezi la gatit in bucatarie, asa cum au fost analizate de BBC Good Food


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.