Te-ar putea interesa și:

Creaza-ti cont cu un singur click

Aboneaza-te prin   
sau prin email

Login

Autentifica-te prin
sau prin email

Nu ai cont? Aboneaza-te

6 moduri de a folosi berea in bucatarie pentru a imbogati meniurile

Berea se foloseste la fragezirea aluatului

1/6

Berea face carnea mai gustoasa la cuptor

2/6

Bere pentru marinat carne

3/6

In sosuri de gratar adauga putina bere

4/6

Poti adauga bere in ciocolata

5/6

Orez cu cinci ingrediente. Unul este berea

6/6

Ziua Internationala a Berii se sarbatoreste pe 3 august. Cu aceasta ocazie era de asteptat sa gandim un articol special pentru a aduce in atentie una dintre cele mai vechi bauturi produse si raspandite la nivel global. Cu diverse curiozitati ciudate despre aceasta licoare sau intrebuintari in casa, berea mai are si alte calitati practice. Berea se poate adauga si in bucatarie ca ingredient principal sau secundar in diverse preparate carora le va da un gust interesant.

Daca vrei sa celebrezi Ziua Internationala a Berii altfel, credem ca ar fi o idee sa renunti la vin - cea mai folosita bautura in bucatarie - si sa alegi sa folosesti berea in diverse meniuri pentru marinat, sosuri sau tocanite, ba chiar si prajituri. Iti lasam cateva propuneri in prezentarea de mai jos pentru cateva dintre cele mai populare tipuri de bere si sfaturi despre cum sa le utilizezi la gatit in bucatarie, asa cum au fost analizate de BBC Good Food

Ultima ora din Politica pe 9AM

Contacteaza-ne

Foloseste formularul de mai jos

sau mai rapid pe
Setari Cookie-uri