Xide este o excelenta bautura bazata pe cidru din mere si pere. Xide a depasit conditia unui cidru normal, asa cum este el cunoscut pentru ca producatorul i-a imbunatatit calitatile adaugandu-i etanolul (alcoolul).

(P) Arome incitante pentru toate ocaziile

Xide este o excelenta bautura bazata pe cidru din mere si pere. Xide a depasit conditia unui cidru normal, asa cum este el cunoscut pentru ca producatorul i-a imbunatatit calitatile adaugandu-i etanolul (alcoolul). Avand alcool in compozitie, acesta nu mai provine 100% din fermentare si este incadrat la bauturi de genul “mixed drink” sau alcopops. Este varianta perfecta pentru cele mai reusite petreceri de club dar si pentru pub sau bar de zi. In gama Xide veti gasi o mare varietate de arome interesante, atragatoare si racoritoare, ceea ce inseamna ca exista cate un sortiment pentru toate gusturile.

Xide se prezinta in general cu cele cinci sortimente de baza : Cactus Lime, Wasabi Lemon, Pine Citrus, Mandarin Chilli si Pomegranate Rhubarb. Inovatia este caracteristica principala pentru Xide. La fiecare inceput de sezon, Carlsberg lanseaza cate un sortiment nou in gama Xide, plin de culoare, gust si dinamism, fiecare ales in functie de sezon. In general, unde se gaseste Xide ca produs, se va gasi si Cube. Cube este "o bautura mixta, pentru oameni din toate categoriile", indiferent de varsta si sex.

Acesta este realizat din materii prime de malt, hamei, drojdie si apa, adica ingrediente specifice si nelipsite dintr-o bere. Partea interesanta la Cube este ca acesta nu are deloc gustul specific de bere. Cand a fost produs de Carlsberg, ideea de baza a fost aceea de a fi diferit fata de tot ceea ce exista pe piata. Cube este prezent in Romania in doua sortimente: Sour Lemon si Bellini Peach. Cube se adreseaza celor care au nevoie de un pic mai multa aroma si de atitudine. In concluzie,daca nu ai apucat inca sa incerci Xide sau Cube, este momentul sa o faci! Cu siguranta vei gasi cel putin un sortiment pe gustul tau.

Nefiind cunoscut in randul romanilor, probabil multi dintre voi se intreaba acum ce este cidrul. Cidrul este o bautură slab alcoolizata (in medie 3 - 8%), obtinuta prin fermentarea fructelor, mai ales a merelor sau perelor la o temperatura de 4 - 16° Celsius. In Marea Britanie, cidrul de pere este cunoscut sub numele de perry. In S.U.A. si unele parti ale Canadei, termenul cidru se refera de obicei la sucul nealcoolic de mere, pentru cidrul alcoolic fiind folosit termenul hard cider.

Citeste si:
Un preot ucrainean și unul român au băut până la leșin, în Vaslui
Doi preoți, unul ucrainean și...

Cidrul este un mod de viata ….

...spunea un poet englez care a dedicat acestei bauturi un poem intreg. In perioada medievala, in Anglia, prosperitatea oraselor era judecata dupa cantitatea de cidru produsa. Nici Franta nu ramanea in urma. Charlemagne (Carol cel Mare) era unul dintre cei mai mari consumatori de "vin spumos din mere". Manastirile vindeau cantitati importante de cidru aromat. In secolul al XIX-lea, in Paris, aceasta bautura a inlocuit vinul.

"Vinul si cidrul din mere si pere sunt adevarate medicamente pentru prevenirea bolilor de inima si a tuturor formelor de cancer. Consumul numai a 2-3 pahare zilnic, de vin sau cidru natural, reduce cu peste 30% riscurile unei morti premature, provocate de orice boala" afirma Serge Renaud, un cercetator francez.

Xide® “A clear and refreshing drink”

Citeste si:
Ce pedeapsă riscă BRomania, dacă nu va plăti amenda penală. A fost...
Ce pedeapsă riscă BRomania,...

Xide bright pomegranate rhubarb( Light )

Culoarea cherry, parfumul fructos cu elemente de rodie si zmeura, combinatia de gust picant cu “personalitate” si natura de rodie creeaza bautura perfecta pentru persoanele care prefera ceva aromat si mai putin dulce.

Xide cactus/lime

Culoarea verde luminoasa, parfumul din tone de cactus, gustul fructos si aroma de lime dau nastere unui gust pe care ti-l poti imagina cu greu daca nu il gusti, fiind o bautura preferata in general de persoanele de sex masculin.

Xide mandarin / chili

Tot din gama sortimentelor 4him face parte si acest mandarin/chili plin de culoare si aroma.
Aceasta asociere Mandarin / Chili este complet noua intre bauturi. Gustul este captivant si diferit de tot ceea ce s-a promovat pe piata romaneasca pana in acest moment.

Xide wasabi/lemon

Parfumul discret al fructelor tropicale este regasit din plin in acest sortiment, de aceasta data preferat de persoanele de sex feminin. Din fructele tropicale distingem o combinatie reusita intre ‘’ fructul pasiunii, kiwi, ananas si lime’’ rezultand o bautura aromata si racoritoare.

Citeste si:
Cu ce probleme s-a confruntat Mihai Bendeac din cauza alcoolului și...
Cu ce probleme s-a confruntat...

Xide pine/citrus

Daca iti doresti o bautura care sa nu fie nici prea dulce, nici prea tare, nici prea aromata, alege echilibrul si mixul perfect dintre ‘’ananas, lamaie si mar verde’’, toate acestea aflandu-se in acest Pine/Citrus care te face sa intri mai repede in atmosfera de petrecere.

Cube “It’s a drink, it’s mixed, it’s Cube” cu o aroma intepatoare de Bellini Peach & Sour Lemon.

CUBE este bazat pe cel mai bun malt. Este realizat din materii prime de malt, hamei, drojdie si apa. CUBE este "o bautura mixta, pentru oameni din toate categoriile", indiferent de varsta si sex. Ea se adreseaza celor care au nevoie de un plus de gust si de atitudine.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.