Fotomodelul si actrita americana Kim Porter, mama a trei dintre copiii muzicianului si antreprenorului Sean "Diddy" Combs, a decedat joi la varsta de 47 de ani, relateaza CNN.

''Din pacate, confirm decesul lui Kim Porter. Va rog sa respectati intimitatea familiei in aceste momente", a declarat intr-un comunicat reprezentanta lui Combs, Cyndi Berger.

Porter a fost gasita decedata joi dimineata in locuinta sa din Toluca Lake, a indicat biroul de medicina legala din comitatul Los Angeles fara a dezvalui informatii privind cauza mortii.

Timp de peste un deceniu Porter si Combs au format un cuplu. In urma relatiei lor care a durat pana in anul 2007 s-au nascut doua fete gemene si un baiat. Porter mai avea un fiu dintr-o relatie anterioara.

Potrivit site-ului TMZ.com care citeaza surse din politie, Porter s-a dus la culcare devreme miercuri seara pentru ca nu se simtea bine, iar a doua zi dimineata, cand membri ai familiei sale au incercat sa o trezeasca au gasit-o fara cunostinta. Ea a fost declarata decedata de medicii sositi la fata locului.

TMZ mentioneaza ca Porter se lupta de cateva zile cu o afectiune - gripa sau pneumonie. Totodata, autoritatile investigheaza si posibilitatea ca fotomodelul sa fi contractat o boala in urma unei calatorii efectuate recent in Africa, scrie Agerpres.

In locuinta nu ar fi fost descoperite substante ilegale, dupa cum noteaza TMZ.

O autopsie si teste toxicologice vor fi efectuate pentru determinarea cauzei decesului.

Reactiile vedetelor

Vestea mortii lui Kim Porter a declansat un val de condoleante din industria divertismentului.

''Este atat de sfasietor. Doamne, te rog da-le putere copiilor si familiei ei'',
a scris pe Twitter cantareata Missy Elliott.


La randul sau, Curtis "50 Cent" Jackson a publicat pe aceeasi retea de socializare un mesaj de condoleante. ''Ea a fost iubita si i se va simti lipsa'', a scris el adaugand ca Sean ''Diddy'' Combs - cunoscut anterior drept Puff Daddy si mai tarziu ca P. Diddy - ''este afectat".

Pe langa cariera de fotomodel, Porter a avut mai multe aparitii in filme si la televiziune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.