Vestitul astrolog Nostradamus a lăsat câteva preziceri pentru anul care urmează anul 2023. Acestea nu sunt deloc îmbucurătoare, deoarece acesta prevestește un posibil război mondial și un foc mare.

Prezicerile lui Nostradamus pentru anul 2023

Nostradamus a fost cel care a prezis că războiul și foametea vor apărea în anul 2022. Acest lucru s-a confirmat atunci când Rusia a atacat Ucraina și astfel au declanșat un război. Drept urmare, lucrurile în Europa au început să meargă tot mai prost, prețurile s-au scumpit drastic, iar oamenii abia de mai pot supraviețui inflației.

Specialiștii care au analizat profețiile lui Nostradamus pentru anul 2023 au întocmit o listă cu prezicerile făcute de renumitul astrolog. Potrivit francezului Nostradamus, care a trăit între 1503 și 1566, anul 2023 nu aduce evenimente prea fericite și se pare că anul care vine va fi continuarea evenimentelor proaste a anului care urmează să se încheie.

Nostradamus a prezis că în anul 2023, războiul din Ucraina care s-a declanșat în februarie 2022 se va extinde la nivel mondial de această dată.

„Șapte luni în Marele Război, oameni morți de răutate”, a notat profetul.

Lipsa de produse alimentare și foametea va pune stăpânire pe lume

De asemenea, Nostradamus a prevestit și un posibil eșec al omenirii pe planeta Marte. Acesta a spus că va aduce un ”foc ceresc” de dimensiuni uriașe. O altă previziune a lui Nostradamus face referire la două orașe din Franța, Rouen și Evreaux, care vor scăpa de un eventual Armaghedon.

În 2023, omenirea se va confrunta în continuare cu lipsa de alimente și foametea. Nostradamus prevede că ”oamenii se vor mânca între ei”. Celebrul astrolog a mai menționat și despre un an cu temperaturi extrem de ridicate în zona noastră. „Peștele viu al Mării Negre va fierbe”, spunea Nostradamus.

Citeste si:
Ucraina susține că a doborât trei bombardiere rusești Su-34....
Ucraina susține că a doborât...

În anul 2023 se prevăd schimbări majore la Vatican. Nostradamus a stabilit o profeție conform căreia un papă tânăr îl va înlocui pe Papa Francisc din prezent, care va fi însă „ultimul papă adevărat”.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Decembrie 2022 - 06 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.