Românii deja au început cumpărăturile pentru sărbătorile de iarnă. Pomul de Crăciun este obligatoriu, fiind un accesoriu care aduce din start atmosfera sărbătorilor. În ultimii ani, oamenii au început să opteze pentru tot felul de brazi, pe lângă cel verde clasic și natural. Preferințele românilor sunt de toate culorile și pentru toate gusturile, iar ornamentele pot conține zeci de culori, care mai de care.

Ce culori preferă românii la pomii de Crăciun

În ziua de azi, poți să îți decorezi bradul cum vrei tu. Poți să îl colorezi în cea mai deocheată nuanță. Fie că e brad natural sau artificial, acesta poate fi decorat după placul și gustul fiecăruia.

Prima variantă, dar și cea mai des întâlnită este combinația clasică de roșu și auriu. Aceasta se privește perfect la un brad verde, cât și la unul alb. Se spune că aceste culori ar atrage și norocul financiar și pe plan sentimental. O altă variantă îndrăgită este combinația de verde cu auriu. Nuanțele de verde aduc renașterea și atrag energiile pozitive pentru anul care vine.

Cei care nu se tem de încercări noi pot face combinații de verde cu roșu, cele două culori simbolice ale Crăciunului, însă această variantă se privește fabulos pe un brad complet alb.

Varianta preferată a copiilor este un brad plin de toate culorile. Aici poți da frâu liber imaginației și te poți juca cu o serie de culori și combinații. Va ieși ceva foarte colorat și foarte interesant.

Jucării pentru pomul de Crăciun confecționate chiar de tine

Dacă vrei să mergi pe o variantă mai simplă, poți alege o singură culoare, de exemplu rosu, alb, albastru sau auriu. Bradul tău poate prinde o altă istorie dacă îl împodobești cu globulețe, fulgușori și alte jucării făcute chiar cu mâna ta. Pentru aceasta ai nevoie de lucruri simple, cum ar fi carton, hârtie colorată, lipici, sfoară și carioci. Globulețele handmade le poși face din felii de fructe uscate.

Pentru un brad complet alb sau verde cu crengi cu vârful alb poți opta pentru nuanțe pastelate. Decorațiunile lila, roz pudră sau un albastru deschis, de culoarea cerului vor face din bradul tău unul spectaculos. Să nu uităm nici de combinația dintre bleumarin și auriu, care redă casei și pomului de Crăciun o atmosferă de magie. Indiferent ce combinație alegi, important este să împodobești bradul alături de cei dragi și să te bucuri de magia sărbătorilor.

Citeste si:
Bradul „Real Life Magic” by Untold s-a vândut cu o sumă record de...
Bradul „Real Life Magic” by...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Decembrie 2022 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.