Marți, 26 octombrie 2021, vom avea valori termice apropiate de normalul perioadei, cu maxime cuprinse între 9 și 16 grade Celsius. Dimineața, pe alocuri, în special în zonele joase, va fi ceață. Vor persista norii de nivel jos în Dobrogea, sudul Moldovei și în Oltenia. Se poate să apară burnița și să plouă slab. Vântul va fi activ în sudul Banatului, în sudul țării, dar și în Carpații Meridionali. 

Vremea pentru ziua de marți, 26 octombrie 2021

Vremea în București

13 grade vor fi în termometrele din București, marți, 26 octombrie 2021. Sunt șanse mari să se formeze ceață și norii de nivel jos vor fi pe cer aproape toată ziua. Tocmai miercuri putem vorbi de valori normale pentru această dată. Miercuri, 27 octombrie, vor fi 15 grade Celsius, iar cerul va fi acoperit de nori.

Vremea la munte

La munte mai cresc ușor temperaturile în timpul zilei, dar dimineața și noaptea rămâne rece. În Munții Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali, vântul va sufla mai tare, cu viteze de 50...60 km/h. La Sinaia vor fi 5 grade Celsius, la Predeal și Păltiniș 7, iar la Stâna de Vale 9.

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 27 octombrie

Valorile termice mai cresc și vor fi normale perioadei în care ne aflăm. Norii vor cuprinde cerul în sudul și sud-estul țării și tot acolo s-ar putea să burnițeze. Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorilor de 10 și 17 grade. Cele minime se vor încadra între -6 grade și 10 grade.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.