Squid Game a devenit cel mai vizionat serial coreean de pe Netflx. La doar câteva zile de la lansare, acesta a ocupat locul 1 în 90 de țări, iar în România a avut, de asemenea, un real succes. Rețelele sociale sunt pline de postări legate de acest serial, iar desertul din al doilea joc a fost încercat deja de milioane de pe oameni, pe TikTok.

„Sute de jucători rămași fără bani acceptă o invitație stranie de a participa la niște jocuri pentru copii. Îi așteaptă un premiu tentant, cu mize mortale!”, a transmis Netflix legat de serial.

Ce presupune jocul

Câtorva persoane din Coreea de Sud le-a venit ideea să creeze jocul și în viața reală, bineînțeles cu mici diferențe față de serial, dar cu niște reguli clare pe care participanții vor fi nevoiți să le respecte. Pierzătorii nu vor fi uciși, ci doar descalificați din joc. Probele vor fi inspirate tot din jocurile copiilor, dar cel mai probabil vor fi diferite de cele din serial.

Reprezentanții a două companii din Coreeea au dat deja startul înscrierilor celei mai așteptate confruntări între adulți, din ultimii ani, iar conducerea hotelului din provincia Gangwon alături de companie de vânzare bilete vor fi responsabile cu selectarea persoanelor care vor avea șansa să câștige nici mai mult, nici mai puțin de 18.000 de lei. Bătălia se va da într-o pădure de pini, din apropierea hotelului.

Având în vedere regulile impuse pentru răspândirea coronavirusului, jocul s-a mutat în noiembrie, iar organizatorii vor veni cu mai multe detalii cât mai repede cu putință.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.