Duminică, 3 octombrie, se încălzește ușor în toată țara. Vântul va avea unele intensificări în sudul Banatului, pe litoral, în nordul Moldovei, iar noaptea și la munte, la altitudini mari. În sud-est se poate să apară burnița. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 23 de grade Celsius, iar cele minime între 2 și 12 grade Celsius. Cele mai coborâte, spre -2 grade, se vor înregistra în estul Transilvaniei. Izolat, ar putea să apară ceață și în depresiuni bruma.

Vremea | Duminică, 3 octombrie 2021

Vremea în București

Duminică, 3 octombrie, în București putem vorbi despre o ușoară încălzire, căci temperatura maximă va urca până la 20 de grade Celsius. Cerul va fi senin și atmosfera plăcută. Luni, 4 octombrie, așteptăm, de asemenea, o zi frumoasă.

Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru începutul lunii octombrie. La amiază vor fi 22 de grade Celsius în termometre. Dimineața și noaptea este posibil să apară ceața.

Vremea la munte

Aici, în schimb, dimineața va fi rece și va ploua slab pe arii restrânse, unde se va produse și brumă. În depresiuni, izolat, o să apară ceață. În Sinaia vor fi 10 grade, iar la Predeal, Păltiniș și Stâna de Vale 11.

Prognoza meteo pentru ziua de luni, 4 octombrie

Începutul de săptămână vine cu vreme frumoasă. În vestul teritoriului va fi mai cald decât ar fi normal. Termometrele vor arăta în miezul zilei 25 de grade Celsius. Numai în est și în sud-est se menține vremea rece, iar pe litoral va ploua slab.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.