Miercuri, 29 septembrie, vom avea parte de o vreme închisă și rece pentru această dată, mai ales în regiunile extracarpatice. Ploi vor fi în jumătatea de vest a țării și izolat în sud-est. Temperatura maximă nu va depăși valoarea de 22 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 29 septembrie 2021

Vremea în București

Miercuri, 29 septembrie, norii vor acoperi cerul, iar temperatura maximă va ajunge doar până la 19 grade Celsius. Și joi, 30 septembrie, va fi mult mai mai rece decât în mod normal pentru finalul lunii septembrie. Cerul o să fie mai mult noros, dar partea bună este că șansele de ploaie sunt mici. Maxima nu va fi mai mare de 19 grade Celsius.

Vremea la munte

Și aici așteptăm vreme închisă și rece. Vor fi precipitații în Carpații Meridionali și Occidentali, iar cantitățile de apă vor fi însemnate. 11 grade Celsius se vor înregistra în Predeal, 12 la Sinaia și 14 la Păltiniș și Stâna de Vale.

România va fi lovită de un val de frig

„Începând de mâine după-amiază, dar mai ales de marți o masă de aer rece va aborda din nou pentru câteva zile zona țării noastre. (...) Trebuie să menționăm nopțile și diminețile reci pe parcursul zilelor de miercuri, joi și vineri când în depresiuni vom înregistra valori de 0 grade probabil chiar valori negative cel mult 10, 11,14 grade în vestul, sudul, sud-estul țării și în Moldova minime de 5-6 grade Celsius inclusiv în capitală 7-8 grade Celsius", a spus Elena Mateescu, directorul ANM, la Antena 3.

Prognoza meteo pentru ziua de joi, 30 septembrie

Temporar, va ploua în regiunile nord-vestice. Vântul se anunță mai puternic pe litoral, în nordul Moldovei, în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali. Maximele zilei se vor situa între 14 și 21 de grade Celsius.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Septembrie 2021 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.