Se anunță vreme frumoasă pentru datele de 25 și 26 septembrie 2021. Cerul va fi plin de nori pe parcursul zilei de sâmbătă, în partea de nord-vest a teritoriului, dar șansele să plouă sunt mici. La munte, vântul va avea unele intensificări, îndeosebi în zona montană înaltă. Maximele vor fi cuprinse între 18 grade Celsius în estul Transilvaniei și 28 de grade în Oltenia.

Detalii despre cum va fi vremea în weekendul 25 - 26 septembrie 2021

Duminică, temperaturile maxime regăsite în termometre vor porni de la 21 de grade Celsius și se opresc la 29 de grade, înregistrate în Drobeta. Vremea va fi mai caldă decât ar fi normal pentru finalul lunii septembrie. În jumătatea de nord-est a țării sunt posibile precipitații slabe și burniță.

Vremea în București

Sâmbătă, 25 septembrie, vremea continuă să se încălzească și vântul își pierde din intensitate. O să bată slab până la moderat și cerul va fi senin. 25 de grade Celsius vor fi în termometre, în miezul zilei. Duminică, 26 septembrie, temperatura va fi ușor mai ridicată decât normalul perioadei. 27 de grade Celsius va fi maxima zilei, în timp ce minima va fi de 12 până la 15 grade Celsius.

Vremea la munte

Va ploua temporar, sâmbătă, și vântul o să prindă putere pe parcursul zilei, iar la altitudini mari, ca în ziua precedentă, o să bată cu peste 90...10 km/h. Duminică, în schimb, se încălzește și aici. Temperaturile vor fi chiar mai mari decât normalul perioadei și șansele să plouă vor fi reduse.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.