Joi, 23 septembrie 2021, vom avea temperaturi puțin mai ridicate față de ziua de miercuri, dar tot rece rămâne. Maximele vor fi cuprinse între 9 grade Celsius, înregistrate în estul Transilvaniei, și 20 în sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei. În nord, centru și nord- est, vremea rămâne ploioasă. La munte, la altitudini mari, precipitațiile vor fi trecătoare și sub formă de lapoviță și ninsoare. Dimineața, îndeosebi în zonele joase, o să apară ceața.

Prognoza meteo | Joi, 23 septembrie 2021

Vremea în București

Joi, 23 septembrie, temperatura mai urcă cu un grad față de ziua precedentă. În termometre vom avea 18 grade Celsius, dar în continuare este prezentă o vreme mai rece decât normalul perioadei. Vineri, 24 septembrie, vremea se îndreaptă. Maxima regăsită în termometre va fi de 22 de grade Celsius, dar dimineața rămâne răcoroasă. În plus, și vântul își va face simțită prezența și va sufla cu 45...55km/h.

Vremea la munte

Va fi deosebit de rece aici și va ploua trecător, iar la altitudini mari o să apară lapoviță și ninsoare. La Sinaia și la Păltiniș vor fi 6 grade Celsius, la Stâna de Vale vor fi 7, iar la Predeal doar 4, acolo unde vor fi și ploi abundente.

Detalii despre cum va fi vremea vineri, 24 septembrie

Vești bune pentru ziua de vineri! Se încălzește ușor în toată țara, dar dimineața va fi răcoare la munte, în centru și est, unde va ploua local și va sufla vântul cu putere la altitudini mari, cu rafale de peste 80...10km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade Celsius și 24 de grade Celsius.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.