Marți, 21 septembrie, se anunță vreme răcoroasă, în unele locuri chiar rece pentru această dată. Este vorba de nordul, centrul și estul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori prin Oltenia. În regiunile estice, sudice și centrale sunt anunțate ploi, iar la munte, la altitudini mari, vor fi posibile fulguieli.

Prognoza meteo | Marți, 21 septembrie

Vremea în București

Marți, 21 septembrie, așteptăm o zi rece și vom avea nevoie de umbrelă. Temperatura maximă va fi de doar 18 grade Celsius. Miercuri, 22 septembrie, cerul va fi acoperit de nori, în special în prima parte a zilei. Maxima nu va trece de 17 grade Celsius.

Vremea la munte

Și aici sunt așteptate ploi. Masivele sudice sunt vizate. Seara și noaptea, la altitudini de peste 1.500 de metri, în Carpații Orietali, vor fi posibile și ninsori slabe. 14 grade Celsius se vor înregistra în Sinaia și Predeal, 13 la Păltiniș și 12 la Stâna de Vale.

Detalii despre cum va fi vremea miercuri, 22 septembrie

Miercuri, 22 septembrie, se răcește și mai mult față de ziua anterioară. Va ploua, îndeosebi în regiunile vestice, nordice și centrale și cerul va fi plin de nori. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 19 grade Celsius.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.