Dragostea este atunci când viața ta se contopește firesc cu cea a partenerului, când sufletul tău se împletește strâns, necontrolat, cu un altul. Este un sentiment complex, manifestat prin afecțiune puternică, gesturi și mai ales cuvinte. E dificil, în special dacă nu le mănuiești bine, să le pui pe tavă în fața celui drag, tocmai de aceea ți-am selectat câteva scurte declarații de iubire pentru jumătatea ta.

Mesaje emoționante de dragoste. Scurte declarații de iubire pentru partenerul care ți-a schimbat viața

„Am doi ochi care vor să te vadă, am două mâini ce vor sa te îmbrățișeze, am două buze ce vor să te sărute, dar am o singura inima ce bate numai pentru tine!”

„Dacă cineva îți spune te iubesc tu să-i spui că minte căci iubirea nu se spune ci se simte.”

„Te port în minte și în suflet. Te simt în aerul pe care îl respir. Faci parte din mine. Pentru totdeauna. Te iubesc.”

„Opt litere, două cuvinte, un singur înțeles: Te Iubesc!”

„Engleză nu vorbesc … Franceză nu cunosc … Dar știu cuvântul romanesc să îți spun un sincer „Te iubesc”!”

„Te iubesc ca-n prima zi, când raze de soare aurii, câdeau ușor purtate de vânt, asupra noastră pe Pământ. Te iubesc, te voi iubi, și chiar dacă soarta ne va despărti, iubirea noastră va sta acolo sus scrisă-ntr-o stea.”

„A iubi înseamnă a suferi dar cum tot mai multi fug de suferința tot mai putini știu să iubească.”

„Cineva mi-a spus ca ziua are 24 ore, ca o ora are 60 minute. Că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus ca o secunda fără tine e o eternitate”.

„Credeam că de la ultimul eșec nu-mi voi mai reveni niciodată, însă tu ai adus pe chipul meu cel mai frumos zâmbet și sentimentul pierdut undeva într-un colț de inima…Iubirea…Aș scrie pe al cerului și pe a nopții boltă că fără tine eu numai pot trai deloc. Te iubesc și vreau să-mi petrec ziua de Dragobete toată cu tine. Ș toate zilele care vor mai urma!!!”

„Daca nu ma gandesc decat la tine inseamna ca te iubesc? Daca te visez in fiecare noapte inseamana ca te iubesc? Daca vreau sa fiu numai cu tine inseamna ca te iubesc? Eu cred ca te iubesc, tu ce crezi?”

Citeste si:
Citate motivaționale despre viață
Citate motivaționale despre...

„Tu esti visul meu…unicul meu vis…as vrea sa te atrag in valtoarea pasiunii sa te strang asa de tare incat TU si EU sa devenim un singur suflet.”

„Te port in minte si in suflet. Te simt in aerul pe care il respir. Faci parte din mine. Pentru totdeauna. Te iubesc.”

„Dragul meu tu esti Soarele si Dimineata mea. Ador sa te vad cand zambesti, ador sa te vad cum razi, ador sa te vad fericit alaturi de mine. Te iubesc!”

Citate despre iubire și dragoste

„O iubire care nu suporta confruntarea cu realitatea nu-i iubire. Dar in acest caz, neputinta de a iubi este privilegiul inimilor nobile.”- Albert Camus

„Nu traim sentimente care ne transforma, ci sentimente care ne sugereaza ideea de transformare. De pilda, iubirea nu ne purifica de egoism, dar ne face sa-l simtim si naste in noi ideea unei patrii indepartate, unde acest egoism nu si-ar mai gasi locul.” - Albert Camus

Citeste si:
Cele mai reușite mesaje de dragoste
Cele mai reușite mesaje de...

„Iubirea nu inseamna decat descoperirea noastra in altii si placerea recunosterii.” - Alexander McCall Smith

„Ultimul ramas bun, in dragoste, este acela care nu se spune.” - Alexandre Dumas

„Exista doua feluri de a-ti dovedi dragostea pentru o femeie; casatorindu-te cu ea daca este libera si respectand-o daca nu este.” - Alexandre Dumas

„Trebuie sa iubesti pe oricine, orice, oricum, numai sa iubesti.” - Alexandre Dumas

„Dragostea si moartea, singurele doua elemente prin care omul atinge infinitul.” - Alexandre Dumas fiul

„Oricat de mult ai iubi o femeie, oricata incredere ai avea in ea, oricare ar fi siguranta in viitor pe care ti-o da trecutul ei, esti intotdeauna mai mult sau mai putin gelos. Daca ai fi indragostit, cu adevarat indragostit, desigur ca ai resimti aceasta nevoie de a izola de restul lumii fiinta in a carei inima ai vrea sa fii numai tu.”- Alexandre Dumas fiul

Citeste si:
Sensy, o soție greu de suportat. Ce s-a schimbat între ea și...
Sensy, o soție greu de...

„Greu nu este sa te indragostesti, greu este sa-ti declari dragostea.” - Alfred de Musset

„A iubi inseamna ceva, restul nu e nimic.” - Alfred de Musset

„Iubiti ceea ce niciodata nu veti vedea de doua ori.” - Alfred de Vigny

„Este mai bine sa fii iubit chiar daca ai pierdut, decat sa nu fii iubit de loc.” - Alfred Tennyson


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Septembrie 2021 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.