Marți, 14 septembrie, o să avem vreme frumoasă în toată țara. Locuitorii din sud se vor bucura în continuare de temperaturi de vară, 30 și 31 de grade Celsius fiind înregistrate în Craiova, respectiv Drobeta. Apar și câteva ploi, mai ales în a doua parte a zilei, la munte, în nord, nord-est și centru. Maximele se vor situa între 21 de grade în estul Transilvaniei și prin nordul Moldovei, și ajung la 31 de grade în sudul Olteniei.

Prognoza meteo | Marți, 14 septembrie 2021

Vremea în București

Marți, 14 septembrie, ne așteaptă o zi plăcută. Doar spre seară își vor face loc câțiva picuri de ploaie. Termometrele vor arăta la amiază 28 de grade Celsius. Și miercuri, 15 septembrie, sunt anunțate temperaturi mult mai mari decât normalul perioadei. Se vor atinge 27 de grade Celsius, cu posibilitatea ca după-amiaza și seara să vină ploaia.

Vremea la munte

O să avem parte de vreme frumoasă aici, în cea mai mare parte a timpului. Doar spre seară apar ploi de scurtă durată; pe văi și în depresiuni se formează ceața. Cel mai cald va fi la Stâna de Vale, dar și în Sinaia.

Vremea la mare

Se anunță o zi caldă și pe litoral, cu nori puțini și vânt constant. Temperaturile maxime ating 28 de grade Celsius, iar apa mării va avea în jur de 20...21 de grade Celsius.


  • Mamaia - 28

  • Costinești - 28

  • Vama Veche - 28

  • Gura Portiței - 23



Cum va fi vremea miercuri, 15 septembrie?

Și miercuri va fi cald, în schimb ploile de extind. Spre seară sunt anunțate averse locale în zonele montane, iar pe suprafețe mici în regiunile sudice, sud-estice și centrale. Valorile maxime se vor încadra între 30 și 31 de grade Celsius.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.