Sâmbătă, 4 septembrie, temperaturile revin la normalul perioadei, dar continuă să fie rece dimineața. Temperaturile maxime pornesc de la 20 de grade Celsius în nordul Moldovei și se opresc la 28 de grade, înregistrate în Lunca Dunării. În nord și nord-est vor fi precipitații slabe, iar la mare și la munte izolat vor fi ploi trecătoare. Duminică, 5 septembrie, termometrele vor arăta temperaturi în scădere, mai ales în est și în centrul țării. Tot acolo va ploua pe alocuri. Maximele vor fi cuprinse între 15 grade Celsius și 27...28 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru weekendul 4-5 septembrie 2021

Vremea în București

Sâmbătă, 4 septembrie, se încălzește în Capitală. 27 de grade Celsius vor arăta termometrele. Chiar și așa, la primele ore ale dimineții ar fi de folos un hanorac, deoarece se anunță răcoare. Duminică, 5 septembrie, vremea va fi cu adevărat rece. Maxima zilei va fi de 24 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 11...12 grade Celsius. Cerul va fi noros, dar condițiile de ploaie vor fi reduse.

Vremea la munte

Și la munte va fi rece dimineața și noaptea. Pe parcursul zilei, în schimb, soarele va încălzi atmosfera. Sâmbătă va fi mai cald, dar va ploua în a doua parte a zilei în Carpații Orientali. Duminică, scad din nou temperaturile. Maximele nu vor trece de 15 grade, înregistrate la Stâna de Vale.

Vremea la mare

Pe litoral va fi mai rece decât în mod normal în această perioadă, cu maxime de până la 21 de grade Celsius. Apa mării o să aibă 20...21 de grade Celsius. Partea bună este că sâmbătă cresc un pic temperaturile. Seara și noaptea e posibil să plouă izolat. Duminică, valorile scad din nou și vremea va fi capricioasă.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.