Miercuri, 25 august 2021, vom avea parte de ploi. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), acestea cuprind mare parte din teritoriu. Norii își vor face simțită prezența în sud-vestul țării, în centru, în nord-est și pe la munte. Temperaturile vor continua să scadă în majoritatea zonelor și se vor încadra între 19 și 32 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în sudul Munteniei.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 25 august 2021

Vremea la București

De miercuri, 25 august, de instalează ploile și în Capitală. Acestea se instalează spre seară și vin la pachet cu tunete, fulgere și vânt activ. Temperatura maximă regăsită în termometre va fi de 32 de grade Celsius. Și joi, 26 august, vor fi condiții de ploaie, dar doar în prima parte a zilei. Maxima, mai mică decât în zilele precedente, ajunge la 28 de grade Celsius.

Vremea la munte

Și la munte va domni instabilitatea atmosferică. În cea mai mare parte a zonei montane va ploua, iar vântul o să bată cu putere. Temperaturile nu se modifică prea mult față de ziua anterioară, doar la Stâna de Vale va fi mai răcoare, cu doar 18 grade Celsius în termometre. La Sinaia și Păltiniș vor fi 20 de grade și la Predeal 21.

Vremea la mare

Se anunță o zi frumoasă la mare, cu cer senin și vânt plăcut. Maximele se vor situa între 25 și 28 de grade Celsius, iar apa mării va avea în jur de 24 de grade Celsius. În prima parte a zilei sunt anunțate condiții de ceață.

Avertizare meteo Cod galben

Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuată, cantități de apă însemnate
Interval de valabilitate: 24 august, ora 12:00 – 25 august, ora 10:00

În intervalul menționat, în Transilvania, cea mai mare parte a Moldovei și local în Banat, Maramureș și la munte, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși în intervale scurte sau prin acumulare 25...40 l/mp. - ANM.

Foto: meteoromania.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.