După doi ani în care fiecare detaliu a fost pus la punct cu multă atenție și răbdare, astfel încât fanii să poată avea parte de un eveniment muzical memorabil, au mai rămas numai trei săptămâni până când SAGA Festival își va deschide porțile publicului. Participanții vor fi martorii unui show audio-video unic și se vor bucura de unii dintre cei mai mari artiști ai muzicii electronice din lume, în timpul celor trei zile de festival, în București, în perioada 10-12 septembrie 2021, la ROMAERO.

Un spațiu complet nou pentru ediția din 2021

În urma unei analize atente și luând în considerare fiecare aspect care ține de contextul actual și de dinamica evenimentelor din această perioadă, reprezentanții SAGA, împreună cu Primăria Municipiului București, au luat decizia de a schimba locul de desfășurare a festivalului, din Parcul Izvor în ROMAERO, localizată în imediata apropiere a Aeroportului Internațional Băneasa.

Schimbarea spațiului vine pentru a-i putea oferi publicului o experiență de festival incredibilă și, totodată, una mult mai sigură. Un loc mai mare le va oferi fanilor un cadru mai amplu de distracție, într-un mediu sigur, pentru a-și putea contura amintiri de neuitat și pentru a trăi o experiență care va dăinui peste ani.

Cu vizitatori internaționali, care se pregătesc să plece spre ROMAERO București din mai multe colțuri ale lumii, festivalul SAGA este gata să decoleze pentru ei și pentru toți cei care își doresc să petreacă trei zile fantastice.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

ROMAERO este un loc cu o istorie bogată și cu un potențial extraordinar pentru o experiență uluitoare care îmbină cea mai bună muzică electronică și sentimentul unic dat de o petrecere pe un aeroport, care duce cu gândul la vacanță și libertate.

SAGA Festival a primit oficial undă verde pentru desfășurare, spre fericirea participanților, a artiștilor și a organizatorilor. Cu siguranță, emoțiile vor crește în intensitate atunci când muzica va răsuna peste București și vor fi transformate rapid în bucurie și efervescență. Pe această cale, publicul va avea șansa să ia parte la începutul unei noi experiențe muzicale revoluționare în capitala României.

SAGA va aduce, în septembrie, o serie de show-uri spectaculoase, super efecte pirotehnice, design-uri extraordinare, un concept unic în România și un line-up format din unii dintre cei mai buni artiști ai muzicii electronice din lume precum Tiësto, Carl Cox, Alan Walker, Masked Wolf, Sickick, Nicky Romero, Oliver Heldens, Robin Schulz și mulți alții.

Pe lângă artiștii internaționali, artiști români vor fi de asemenea prezenți pentru a le oferi festivalierilor concerte explozive.

Citeste si:
Tommy Hilfiger lansează platforma e-commerce în România
Tommy Hilfiger lansează...

Biletele pentru eveniment pot fi achiziționate de aici, cu opțiuni AG și VIP disponibile. SAGA colaborează și cu Festicket, pentru a oferi opțiuni cât mai bune de pachete care includ transport și cazare. Acestea pot fi achiziționate prin intermediul site-ului oficial.

SAGA Festival anunță și faptul că a încheiat un parteneriat cu OK Medical, cel mai mare centru de testare COVID din România, pentru a asigura siguranța participanților și a le oferi totodată discount pentru testele COVID.

Pentru a putea avea acces în festival, publicul va trebui să prezinte la intrare una dintre opțiunile de mai jos:

- un test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore

Citeste si:
Nouă lansare: FOREO te provoacă să-ți depășești imaginația
Nouă lansare: FOREO te...

  • un test antigen negativ, nu mai vechi de 24 de ore


  • un cerificat de imunizare pentru cei ce au trecut prin boală, nu mai vechi de 6 luni


  • un certificat digital de vaccinare

Fiți pe fază pentru o experiență de neratat!


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio, apoi a intrat „în pâine”, cu un program full-time, la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. De atunci și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.