15 august, zi de mare sărbătoare pentru Metropola TV. Postul TV împlinește un an de emisie și, cu această ocazie, s-a pregătit să-și întâmpine telespectatorii cu cele mai tari programe, dar și cu premii de sute de euro fiecare.

Noi, Metropola TV, vă mulțumim pentru acest prim an absolut minunat. Pentru că timp de 365 de zile ne-ați fost aproape, fideli telespectatori, de ziua noastră vă premiem. Urmăriți-ne oră de oră, emisie de emisie, clipă de clipă. Sărbătorim cu mare bucurie un prim an de știri, divertisment de cea mai bună calitate, informație verificată și transmisă obiectiv. Promitem să menținem standardul și vă așteptăm sa ne urmăriți în număr cât mai mare. Vă prețuim și ne străduim în fiecare zi să merităm încrederea voastră!”, anunță oficialii Metropola TV.

Printr-un simplu SMS la numărul de telefon 0735.000.123, pe 15 august, în fiecare emisiune, telespectatorii Metropola TV au ocazia să câștige premii în valoare totală de sute de euro: Espressor de cafea, eBook Reader, boxă inteligentă, căști Bluetooth Audio, cântar electronic sau smartwatch-uri.

În plus, duminică, 15 august, de la ora 08.00 și până târziu în noapte, vedetele „metropolitane” vor transmite în fiecare emisiune reperele care plasează Metropola TV în preferințele telespectatorilor: FAMILIA, CREDINȚA și ROMANIA. Și, pentru ca programul să fie complet, la finalul zilei, postul TV va difuza documentarul „Femeile în război și pace - Regina Maria a României”, producție obținută printr-un acord de parteneriat cu Muzeul Municipiului București.

Mai mult, telespectatorii Metropola TV se vor putea bucura și de două ediții speciale ale emisiunilor „Dragoste de România”, prezentată de Cezara Munteanu și „Meriți”, adusă în fața telespectatorilor de Mugur Mihăescu.

Citeste si:
Oana Zăvoranu plănuiește să revină în televiziune! Care este...
Oana Zăvoranu plănuiește să...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Program Metropola TV, 15 august

08.00 – 11.30 Slujba de Sfânta Maria (transmisiune LIVE)
11.30 – 13.00 Ediție Specială. Gazdele emisiunii sunt Georgia Dascălu și Cezara Munteanu
13.00 – 14.00 Știri Metropola TV, prezentate de Iulia Bălușă și Gabriel Bălașu
14.00 – 15.00 Ediție Specială. Gazdele emisiunii sunt Gabriela Maalouf și Oana Constantin
15.00 – 16.00 Ediție Specială SPORT Gazdele emisiunii sunt Alice Bodescu și Ionel Luțan
16.00 – 17.00 Ediție Specială. Gazdele emisiunii sunt Dana Istrate și Andreea Frățilă
17.00 – 18.00 Ediție Specială. Gazdele emisiunii sunt Edward Pastia, Adrian Bucur și George Ciubotaru
18.00 – 19.00 Dragoste de Românaia (înregistrare)
19.00 – 20.00 Meriți (înregistrare)
20.00 – 21.00 „Femeile în război și pace - Regina Maria a României” (film documentar)

Cine e Metropola TV?
Ești tu, e familia ta, sunt prietenii tai, suntem noi toți!

METROPOLA TV este televiziunea care ne readuce reperele în prim plan: FAMILIA, CREDINȚA și ROMANIA. Viața ta cu bune și rele este aici! Talk show uri incitante, producții cu vedete incontestabile și români remarcabili, divertisment de calitate.

Citeste si:
Primii câștigători la Loteria Vaccinării în urma extragerii de...
Cine sunt primii câștigători...

Metropola TV trăiește în ritmul tău. Îți spune ce te interesează. Este aproape de tine. Te așteaptă în orice minut cu informațiile de care ai nevoie. Te sfătuiește când ți-e greu. Te felicită când reușești. Știe ce te doare. Ce visezi. Ce vrei. Metropola TV suntem noi, în fiecare zi.

Vă multumim pentru primul an de Metropola TV. Începuturile nu se uită niciodată! A fost un an fabulos! Continuam alaturi de voi! Rescanează grila de programe și găsește singura televiziune care iți spune adevărul și te provoacă să afli mai mult.
Metropola TV, televiziunea care te privește!
********************************

Vizionează programele Metropola TV pe următoarele frecvențe:

RCS&RDS digital pe canalul 163/123
TELEKOM – canalul 804,
INES IPTV HD, NextGen SD, analog/digital pe canalul 12,
ORANGE TV – canal 38 & Orange TV GO, precum și în rețeaua Vodafone pe canalul 80.

Citeste si:
VIDEO Petrecere live cu manele și băutură într-o închisoare din...
VIDEO Petrecere live cu...

Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la Metropola TV pe conturile de Facebook și Youtube ale televiziunii, dar și pe site-ul www.metropolatv.ro.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.