Administratorii de pensiuni și hoteluri sunt cei care vor avea grijă de animalele celor bolnavi sau suspecți de coronavirus.

Administratorii au decis să le sară în ajutor oamenilor care sunt obligați să stea în carantină și vor avea grijă de câinii acestora, informează Știrile ProTV. Stăpânii vor avea parte de reduceri și își vor urmări în timp real prietenii necuvântători cu ajutorul unei aplicații.

Maria este o tânără care de curând a fost infectată cu noul coronavirus și a apelat la un hotel pentru animale deoarece cățelușa sa, Tasha, avea nevoie de cineva care să o scoată la plimbare.

Procesul a fost unul simplu: Am sunat, am vorbit, am explicat care este situaţia. Au şi serviciul de taxi. A contat asta pentru noi pentru că noi nu ne-am putut deplasa de acasă - au venit, au preluat-o.”, a declarat Maria.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Decembrie 2020 - 08 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.