Adelina Pestriţu îşi licitează rochia de mireasă în cadrul unei campanii de strângere de fonduri pentru renovarea secţiei de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung Muscel.

Adelina Pestrițu își scoate la licitație rochia de mireasă pe pagina de Facebook „La Primul Bebe”, în cadrul campaniei „Vreau Să Contez” prin care Asociaţia „La Primul Bebe”, în partenariat cu Primăria Câmpulung Muscel, strânge fonduri pentru renovarea secției de pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung Muscel, informează Adevărul. Suma necesară renovării secției este de 300.000 de euro.

Licitaţia pentru rochia de mireasă a Adelinei Pestriţu a pornit luni seara la preţul de 500 de lei şi a ajuns în doar câteva ore la 7.800 lei. Postarea a strâns deja sute de oferte şi mii de comentarii şi distribuiri.

Licitația se va încheia vineri, 27 noiembrie, la ora 22:00. Rochia poate fi ajustată pentru mărimile 36, 38 și 40.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.