Temperaturile încep să scadă, iar în unele zone ale țării sunt anunțate precipitații mixte și ninsori!

Elena Mateescu, directorul ANM a anunțat că temperaturile vor începe să scadă, iar iarna își va intra în drepturi începând cu acest weekend, informează Digi24.

„Pe măsură ce ne apropiem de finalul ultimei luni din această toamnă, putem spune că vremea își urmează parcursul normal. Sâmbătă și duminică vom observa o schimbare semnificativă, pentru că vremea se va răci mai ales în partea de vest, centru și nord a țării, unde vorbim de temperaturi maxime care nu vor mai depăși 9 grade Celsius, cu precipitații mai ales spre seară și parcursul nopții, chiar predominant sub formă de lapoviță și ninsoare și în zonele mai joase din partea de nord și centru a țării, iar la munte vor predomina ninsorile. Este posibil și în partea de vest, centru și nord a țării să discutăm de precipitații mixte sau chiar ninsori, pe seară și în cursul nopții.”, a afirmat aceasta.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2020 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.