Astăzi găsim atmosferă însorită doar la deal, la munte și prin centrul țării. În restul țării, vor fi înnorări persistente, iar spre seară, în vest și în sud-vest, apar ploi pe arii extinse, moderate cantitativ.

În acest weekend soarele se va arăta destul de puțin, deși temperaturile nu vor fi extrem de scăzute.

Vineri, norii se înmulțesc, iar în jumătatea sudică a țării apar ploi trecătoare. În zona de munte și la altitudinile mari se anunță lapoviță și ninsoare.

Sâmbătă vremea devine puțin mai caldă, cu temperaturi peste cele normale pentru această perioadă, însă soarele nu se va lăsa prea mult văzut. Dimineața se lasă ceață, iar în timpul zilei cerul rămâne mai mult noros și, din când în când, vin ploi slabe.

Duminică dimineață ceața, însoțită de ploi slabe, burniță și vânt apare în zonele de munte. Temperaturile rămân la valori mai mari decât cele normale pentru această perioadă a anului, informează stirileprotv.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Noiembrie 2020 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.