O insulă exotică, aflată în largul Braziliei, și-a schimbat modelul de business și acceptă doar turiști ce au avut coronavirus.

Insula Fernando de Noronha se află în largul Braziliei, iar turismul de aici a fost suspendat în urmă cu cinci luni, din cauza pandemiei de Covid-19.

Autoritățile au anunțat o măsură inedită pentru accesul turiștilor, odată cu redeschiderea. Astfel, într-o primă fază, doar turiștii care au trecut deja prin boala provocată de Covid-19 vor putea să debarce aici.

Vizitatorii vor trebui să prezinte rezultatele unor teste prin care dovedesc că au suferit de coronavirus în trecut. De asemenea, fiecare turist va primi o brățară de identificare.

Mai mult, turiștii vor putea circula pe insulă doar după o perioadă de carantină, sau după ce au fost declarați negativ la un nou test de coronavirus.

”Redeschidem insula într-un mod responsabil, prudent și fără să ne precipităm”, spune Guilherme Rocha, administratorul arhipelagului din care face parte și insula Fernando de Noronha.


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 August 2020 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.