O companie israeliană lucrează la o mască de protecție care va costa 1,5 milioane de dolari și care îți va oferi nu doar protecție.

Masca de protecție va fi creată din aur alb de 18 karate, iar aceasta va fi decorată cu nu mai puțin de 3.600 de diamante albe și negre. Desigur, nu e doar un obiect decoractiv, astfel că va fi dotată și cu filtre N99, pentru a asigura protecția cumpărătorului.

Isaac Levy, deținătorul firmei Yvel, spune că are deja un cumpărător pentru această mască, iar acesta a avut alte două cerințe speciale pentru ea. A vrut ca masca să fie gata până la final de an, dar și să fie cea mai scumpă din lume. Levy spune că ”ultima cerință a fost cea mai simplă de rezolvat.”

Desigur, Levy nu a spus cine este cumpărătorul, dar a declarat că este un om de afaceri chinez ce trăiește în Statele Unite.

Cel mai probabil, masca va rămâne totuși doar un obiect decorativ, deoarece va cântări 270 de grame, enorm față de simplele măști chirurgicale purtate acum în lume.

Citeste si:
Streinu Cercel: „În 6-8 săptămâni am putea să izolăm circulația...
Streinu Cercel: „În 6-8...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

”Poate că banii nu pot cumpăra orice, dar dacă pot cumpăra o mască foarte scumpă împotriva Covid-19, iar dacă individul vrea să o poarte și să primească atenție de la oamenii care îl văd, ar trebui să fie fericit”, spune Levy.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.