O fetiță de cinci ani a înghițit nu mai puțin de 190 de bile magnetice în timp ce se juca, dar părinții nu au considerat că trebuie să o ducă la spital.

Fetița a înghițit bilele în timp ce se juca ș ia rămas cu ele în stomac timp de două luni, până când a fost dusă la spital, pentru a fi examinată.

Medicii au fost șocați să vadă radiografia care arăta un mănunchi de bile în stomacul fetiței.

Mama fetei le-a spus medicilor că fetița a înghițit aproximativ 50 de bile magnetice, cunoscute ca Buckyballs, în timp ce se juca.

Părinții au fost conștienți de la bun început de incident, dar nu au dat prea multă importanță și au crezut că micuța va elimina pe cale naturală bilele. Mai mult, aceasta spune că nu a simțit niciodată vreun disconfort sau vreo durere în cele două luni de zile.

Citeste si:
Dezamorsarea tensiunilor SUA-China, geopolitică europeană în devenire
Dezamorsarea tensiunilor...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Mama a dus-o la spital pe fată după ce a văzut un video pe internet în care erau prezentate pericolele legate de înghițirea acestor bile. Medicii au descoperit 190 de bile în stomacul fetei, de patru ori mai multe decât a estimat mama că înghițise fetița.

Bilele au fost ”pescuite” pe rând din stomac, cu ajutorul unei plase speciale. Doctorii spun că micuța a fost foarte norocoasă, deoarece niciun organ nu i-a fost afectat.

Citeste si:
China lansează inițiativa de a stabili reguli globale de securitate...
China lansează inițiativa de...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.