Un bărbat a scăpat de închisoare după ce autoritățile au decis că este prea gras ca să meargă după gratii.

Barry Beardall a fost condamnat pentru escrocherie și ar fi trebuit să meargă la închisoare pentru fapta sa. Cu toate acestea, bărbatul a scăpat de arest, deoarece ar fi produs ”o perturbare enormă” a servicilor din penitenciar.

Bărbatul de 74 de ani, aflat într-o stare de sănătate precară și cântărind 178 de kilograme, ar avea nevoie de îngrijitori care să îl ajute să se ridice din pat, dar și să îi dea medicamente.

Astfel, închisoarea ar fi avut mult de furcă cu acesta, așa că judecătorul a decis să îi dea o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.

Acesta a fost condamnat pentru că l-a escrocat pe John Ryan de suma de 2.360 de lire. Beardall l-a îndrumat pe Ryan să retragă banii pe care îi investise prin intermediul unei companii cu sediul în Dubai, deoarece aceasta avea probleme financiare.

Banii n-au fost retrași, însă, ci au ajuns în conturile lui Barry Beardall. Mai grav este că acesta a comis infracțiunea în timp ce era investigat pentru o altă infraciune de fraudă.


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 August 2020 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.