Un bărbat și-a lăsat mașina de lux într-o parcare plătită cât a fost plecat în vacanță, doar că a găsit-o dezmembrată atunci când s-a întors, câteva zile mai târziu.

Jay Tranter este păgubitul care s-a ales cu un Mercedes Benz AMG GT dezmembrat, după ce a lăsat mașina într-o parcare câteva zile, cât a fost plecat în vacanță.

Acesta și-a lăsat mașina în valoare de 70.000 de euro pe mâinile unei firme ce oferă servicii de meet-and-greet la aeroportul din Birmingham. Când s-a întors, cinci zile mai târziu, acesta s-a trezit că mașina e de nerecunoscut, fără faruri, fără componente ale motorului, fără elemente de caroserie și cu o plăcuță de înmatriculare schimbată.

Jay și iubita sa au plătit 53 de lire pentru parcarea plătită, despre care firma care o deține spune că este un spațiu îngrădit și păzit 24 de ore din 24.

Tranter susține, însă, că GPS-ul automobilului a înregistrat că automobilul a fost transportat într-o altă parcare, la câțiva kilometri de locația inițială, după ce acesta a lăsat mașina în grija firmei care deținea parcarea.

Citeste si:
VIDEO Un motan a fost salvat dintr-un container, după ce a stat...
VIDEO Un motan a fost salvat...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

”Mă enervează foarte tare această situație. Pare că nu mai poți să ai ceva frumos în ziua de azi”, a declarat Jay Tranter, care crede că nu va mai putea repara mașina nici dacă primește banii de la asigurare.

Managerul firmei spune că Mercedesul a fost vandalizat pe 9 iulie, iar că el și-a asumat noul rol în companie abia pe 10 iulie. Acesta spune că a raportat incidentul la poliție, dar și posesorului automobilului.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.