Un bărbat și-a lăsat mașina de lux într-o parcare plătită cât a fost plecat în vacanță, doar că a găsit-o dezmembrată atunci când s-a întors, câteva zile mai târziu.

Jay Tranter este păgubitul care s-a ales cu un Mercedes Benz AMG GT dezmembrat, după ce a lăsat mașina într-o parcare câteva zile, cât a fost plecat în vacanță.

Acesta și-a lăsat mașina în valoare de 70.000 de euro pe mâinile unei firme ce oferă servicii de meet-and-greet la aeroportul din Birmingham. Când s-a întors, cinci zile mai târziu, acesta s-a trezit că mașina e de nerecunoscut, fără faruri, fără componente ale motorului, fără elemente de caroserie și cu o plăcuță de înmatriculare schimbată.

Jay și iubita sa au plătit 53 de lire pentru parcarea plătită, despre care firma care o deține spune că este un spațiu îngrădit și păzit 24 de ore din 24.

Tranter susține, însă, că GPS-ul automobilului a înregistrat că automobilul a fost transportat într-o altă parcare, la câțiva kilometri de locația inițială, după ce acesta a lăsat mașina în grija firmei care deținea parcarea.

Citeste si:
O femeie a intrat cu mașina într-un supermarket din Ilfov
O femeie a intrat cu mașina...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

”Mă enervează foarte tare această situație. Pare că nu mai poți să ai ceva frumos în ziua de azi”, a declarat Jay Tranter, care crede că nu va mai putea repara mașina nici dacă primește banii de la asigurare.

Managerul firmei spune că Mercedesul a fost vandalizat pe 9 iulie, iar că el și-a asumat noul rol în companie abia pe 10 iulie. Acesta spune că a raportat incidentul la poliție, dar și posesorului automobilului.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.