Un bărbat a fost grav rănit după ce un pescăruș a încercat să îi fure mâncarea și chiar l-a atacat în această tentativă de furt.

Stuart Emanuel, în vârstă de 52 de ani, s-a ales cu buza ruptă după ce un pescăruș l-a atacat în timp ce servea un sandviș.

Acesta a fost luat prin surprindere de pasăre în timp ce stătea pe o bancă, alături de soția sa, în portul Weymouth, din Dorset.

Bărbatul abia ce începuse să mănânce din sandviș când pasărea înfometată s-a repezit către acesta și a încercat să-i ia mâncarea de la gură.

Pescărușul n-a apreciat bine distanțele și ceea ce dorea să muște, astfel că Stuart s-a trezit cu buza ”capsată”, simțind parcă o apăsare a unui clește.

”Abia ce mă apucasem să mănânc și vorbeam cu soția, când m-am trezit pișcat ca de un clește. Nici măcar nu am apucat să văd pescărușul, a venit dintr-un unghi ca de nicăieri”; a declarat Stuart, confomr dailystar.co.uk.

Bărbatul spune că situația a fost una în care nimeni n-a avut câștigat. El n-a apucat să se bucure de sandviș, pe care l-a aruncat, iar pescărușul oricum nu s-a întors la gunoi pentru a lua mâncarea.

Pescărușii sunt specie protejată în Marea Britanie, iar în această perioadă a anului sunt mai agresivi decât de obicei, deoarece trebuie să-și hrănească puii.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Iulie 2020 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.